ΜΕΝΟΥ


Είπαν για εμάς

Hello
Είπαν για εμάς

Λιάνα και Λάμπρος,  Βάπτιση,   Βουνάρια Μεσσηνίας 

Τι να πω για την Άννα ή μάλλον τι να πρωτοπώ για την Άννα;

Έπειτα από ένα ΣΚ με τον άνδρα μου στα Βουνάρια, στο Camvillia Resort, σκεφτήκαμε πόσο όμορφα θα ήταν να βαφτίζαμε τον γιο μας εκεί, με λίγους καλούς φίλους & στενούς συγγενείς στην εκκλησία έξω από το ξενοδοχείο. Θα κάναμε τα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού και θα περνούσαμε ένα υπέροχο ΣΚ....

Ενώ σαν ιδέα ήταν τόσο δελεαστική, μόνο άγχος θα μου επέφερε μια τέτοια απόφαση... Καταγωγή από την Καλαμάτα, δεν είχαμε, ούτε γνωστούς. Πως θα μπορούσα να διοργανώσω μια βάφτιση εκτός Αθηνών χωρίς τους κατάλληλους επαγγελματίες, και ενώ είμαι εργαζόμενη με 2 παιδιά; Καμία ελπίδα.

Προσπαθώντας ο άντρας μου να με πείσει να αλλάξω γνώμη, έψαχνε στο internet....και εκεί είναι που βρέθηκε κατά τύχη η Άννα. Κανονίσαμε ένα video conference και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Γνωρίσαμε ένα γλυκύτατο, χαμογελαστό άνθρωπο με πρωτότυπες ιδέες, που μας ενέπνευσε αμέσως εμπιστοσύνη. Έχει το ταλέντο να σε ψυχογραφεί και συνδυάζοντας τις δικές της ιδέες με τις προσωπικές μας προτιμήσεις και επιθυμίες, μας βοήθησε βήμα, βήμα να διοργανώσουμε την βάφτιση του μικρού μας. Αν της αφήσεις και ελευθερία, μεγαλουργεί ακόμη περισσότερο...

Δεν έχω λόγια να περιγράψω την βοήθεια της, ήταν όλα τέλεια...και την ημέρα του μυστηρίου ήταν εκεί από νωρίς για να τα επιβλέψει όλα. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες... πόσο άψογα ήταν όλα διοργανωμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Και μας επιφύλαξε και μια έκπληξη – φαναράκια με φως που πέταξαν στον ουρανό και ξετρελάθηκαν όλα τα παιδιά.

Μια σωστή επαγγελματίας.

Άννα, χωρίς εσένα αυτή η βάφτιση δεν θα είχε γίνει εκτός Αθηνών.

Σ’ ευχαριστούμε για όλα!!

Λάμπρος & Λιάνα